درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت که قرار است فردا دوشنبه (اول اسفندماه) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی شود توضیحاتی ارائه کرد و گفت: با توجه به اینکه رسیدگی به این طرح زمان چندانی نمی‌برد، مجلس می‌تواند یک جلسه آن را نهایی کرده و به شورای نگهبان ارسال کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، کیومرث سرمدی در رابطه با آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت که در دستور کار این هفته صحن علنی مجلس قرار گرفته است، تصریح کرد: این طرح از دو سال گذشته در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مطرح بود و پس از بررسی به صحن علنی ارائه شد.

نماینده مردم اسدآباد افزود: بررسی طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در صحن علنی مجلس در جریان بود که در قالب پیشنهادات نمایندگان چند اشکال به آن گرفته شد و بالاخره رئیس مجلس به رفع ابهام از این طرح تشخیص داد که توسط کمیسیون اجتماعی ابهامات و اصلاحات کلی لازم انجام شد و در حال حاضر در دستور کار هفته جاری مجلس قرار دارد. بنابراین در صورت بررسی مجلس با توجه به اینکه رسیدگی به آن زمان چندانی نمی برد، می تواند طی یک جلسه نهایی شده و کلیات آن به شورای نگهبان ارسال شود.

سرمدی یادآور شد: همچنین در صورت تصویب طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس، به شورای نگهبان ارسال می شود که بعد از تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون شده و دولت باید آیین نامه اجرایی آن را نوشته و آن را اجرا کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت از ابتدا بنا به دلایل مختلف تمایلی به عملیاتی شدن این طرح به صورت قانون نداشت و یک سری مقاومت هایی داشت، بیان کرد: از جمله دلایل دولت این بود که بار مالی این طرح بالاست و قابل تامین نیست و همچنین اطلاعات کامل و جامعی از تعداد نیروهای شرکتی و عناوین مختلف آنها وجود ندارد، اما با اصرار کمیسیون اجتماعی و مجلس این طرح رسیدگی شد که حال باید منتظر ماند تا در صورت قانون شدن دولت آیین نامه اجرایی آن را بنویسد و این موضوع را مدیریت کند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر